Alternatief Koningsschieten 2022

De 2e wedstrijd van het alternatief koningsschieten is alweer gedaan. Allereerst de blank schutters, Na een behoorlijke achterstand op de 1e wedstrijd te hebben opgelopen en een 4e plaats, wist Lei Vergoossen ijzersterk terug te komen op de 3D ronde en met maar liefst 22 punten voorsprong totaal uiteindelijk toch zijn titel te verdedigen als Koning traditioneel!

Lei weet hiermee zijn 3e koningsschap op zijn naam te zetten en word hiermee al de 2e ‘keizer’ in de 6 jaar dat het alternatief koningsschieten word georganiseerd!

Bij de compounders was al bekend dat een nieuwe koning zou komen daar de regerend ‘keizer’ Huub Kessels wegens zijn gezondheid de eerste wedstrijd moest missen.

Vincent de Graaf wist de 1e wedstrijd overtuigend te winnen en hoewel Huub de 2e wedstrijd Vincent achter zich wist te laten kon dit er niks aan veranderen dat Vincent met grote voorsprong koning werd. De 2e wedstrijd tussen vincent en Huub was erg spannend en we kunnen dan ook alleen maar hopen dat volgend jaar deze 2 toppers een echte krachtmeting aan kunnen gaan!

Lei en Vincent gefeliciteerd!

Translate »