Buitenbanen HBS de Ster

Buitenbanen HBS de Ster voltooid!

Het is al een tijdje in het werk maar nu is dan eindelijk alles rond. HBS de Ster heeft eindelijk zijn eigen buitenbanen.

Na lang hopen en wachten is er wederom een stukje van onze toekomst droom werkelijkheid geworden. Een eigen buiten baan om te trainen, en misschien zelfs ten zijner tijd iets te organiseren.

Toen we als bestuur aan de mogelijkheid voor een buitenbaan dachten was er bij sommige de vraag of hier genoeg gebruik van gemaakt zou worden. Omdat we een duidelijke toekomst visie hebben waarin we het handboogschieten willen aanbieden in AL haar vormen werd besloten om er een serieuze poging voor te doen om dit te realiseren. Met dank aan onder andere de Gemeente Echt en de Midden-Limburgse handboogbond Gezellig Samenzijn is het nu dan eindelijk zover!

Ook is ondertussen de vraag beantwoord of er voldoende gebruik zou worden gemaakt van het terrein, dagelijkse bezetting is het antwoord! Vooral onze 3D schutters die eigenlijk geen goede trainingsmogelijkheden hadden sprongen op de kans. Maar ook de jeugd die wat serieuzer verder wil met de sport heeft ondertussen het veld weten te vinden! De eerste interne wedstrijd hebben we ondertussen ook al verschoten op het nieuwe terrein, de eerste wedstrijd van het koningschieten voor Traditioneel en compound schutters.

Er moet hier en daar nog wat veranderd en verbeterd worden maar dit is toch al een hele sprong in de goede richting!

Blijf ten alle tijden op de hoogte door ons te volgen op Facebook.

Lees meer over hoogtepunten in onze Historie!

Vanaf heden hebben wij ook een Instagram, natuurlijk nog niet veel te zien daar het nieuw is maar hopelijk gaat dit snel veranderen!

Translate »