Jubilarissen 2019

LVergoossen 40 jaar

Tijdens de jaarlijkse feestavond werden ook dit jaar weer jubilarissen gehuldigd, dit jaar hadden we er 4, Frank en Ingrid Bekkers (beide 12,5 jaar) en Lei en Peter Vergoossen (beide 40 jaar). We willen hierbij de jubilarissen nogmaals bedanken voor hun jarenlange inzet en verbinding met onze vereniging!

Toch is er 1 iemand die we even extra willen bedanken namelijk, Lei Vergoossen.

Lei heeft zich in de afgelopen 40 jaar keihard ingezet niet alleen voor onze vereniging maar ook de handboogsport in het algemeen. Buiten jarenlang bestuurslid en penningmeester geweest te zijn van onze vereniging, is Lei ook de jeugdtrainer met het meeste dienstjaren onder zijn riem. Ook is en was hij de/een van de drijvende kracht(en) achter zowel het ooit zeer succesvolle Open Limburgse Jeugd Kampioenschap en de 3D Experience. Verder is hij al jaren bondsbestuurslid van Gezellig Samenzijn en is hij de webmaster van zowel de website van de Ster als van de website van Gezellig samenzijn.

Dus Lei, nogmaals heel erg bedankt en we hopen dat jij en alle andere jubilarissen nog vele jaren bij de vereniging betrokken blijven.


Frank en Ingrid Bekkers – 12,5 jaar

Lei Vergoossen – 40 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recent nieuws

Translate »