Medaille regen de Ster op NK Outdoor

Op zondag 4 september was het veld van De Meierijers in Berkel-Enschot toneel voor het Nederlands kampioenschap Outdoor Jeugd. De eerste pijlen werden verschoten in de ochtenddauw met een stralend zonnetje aan een blauwe lucht.

HBS de Ster werd vertegenwoordigd door een aantal jeugdleden in verschillende categorieën. Allemaal hebben ze een geweldige prestatie geleverd.

Nederlands Kampioen onder 14 Rik Heijthuisen

Rik Heijthuisen mag zich met een score van 673 punten over 72 pijlen Nederlands Kampioen bij de heren onder 14 noemen. Dit zelfs met een voorsprong van 45 punten op de nummer 2.

3e plaats Rob Janssen

Bij de heren onder 18 gingen Rob Janssen en Cas Heijthuisen de spannende strijd aan voor het brons. De medaille voor het brons ging naar Rob en Cas eindigde op de 4e plaats. De heren waren aan elkaar gewaagd en hebben allebei een topprestatie geleverd!

2e Plaats Nanne v/d Prijt

Nanne van der Prijt ging in de halve finale de pittige strijd aan met een RTC teamgenoot, deze eindigde aan haar kant en dit bracht haar tot de gouden finale. Uiteindelijk mocht Nanne het zilver ophalen bij de dames onder 21. Een hele mooie prestatie!

2e Plaats Yaël Smeets

Ook Yaël Smeets wist zich tot de gouden finale te schieten en eindigde op een tweede plek bij de heren onder 21 en mocht eveneens een zilveren medaille in ontvangst nemen.

Ontzettend trots op onze jeugd, de toekomst van de handboogsport!

Translate »