Ook 2e BC 2022 succesvol

Ondanks een groot aantal afwezigen deze week door een dubbele boeking wist de Ster weer een geweldig resultaat neer te zetten op het 2e bondsconcours in Roggel.

Het eerste team wist met 1091 wederom 27 punten voor te blijven op de nummer 2 in de hoogste klasse. En het 2e team wist wederom met overmacht te winnen in de 3e klasse (3-tallen) met 524 punten.

Ook individueel wisten de schutters het weer goed te doen.

Zo werd Yaël Smeets ruim hoogste schutter van het toernooi met 192 punten en won Frank Baets met 185 punten wederom hoogste koning. Vrouwlief Sharon wist met 178 punten wederom Hoogste Dame te winnen alleen ditmaal in de hoogste klasse. Haar plaats in de 3e Klasse werd echter onmiddellijk overgenomen door Anastazja Stachwiuk die hier Hoogste Dame werd met 170 punten.

Ook in de B-Klasse Jeugd werden weer 2 prijzen gepakt. Rik Heijthuisen wist ditmaal een plaatsje hoger te eindigen en werd 1e met 176 punten. Broer Cas die vorige concours nog 1e was, was helaas afwezig deze week. Goed nieuws voor nieuwkomer Dave Janssen die hierdoor kans zag om de 3e plaats in de B-Klasse jeugd op te eisen met 147 punten.

Wederom een succesvolle dag en felicitaties aan alle prijswinnaars.

Download de volledige uitslag hier!

uitslag-2e-bc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recent nieuws

Translate »