Wederom winst op 3e BC 2022

Terwijl intern de strijd voor de plaatsen in het 1e team voor het bondskampioenschap nog volop in gang zijn weet een wisselend samengesteld 1e team overtuigend de concurrentie achter zich te laten tijdens dit bondsseizoen.

Ook het 3e bondsconcours werd overtuigend gewonnen door HBS de Ster. Met maar liefst 35 punten werd de nummer 2 (het 1e team van Heideroosje Heibloem) achtergelaten voor een 3e overtuigende overwinning in een rij in de 1e klasse.

Ook het 2e team had geen moeite om de 3e winst op een rij te boeken. In de 3e klasse (3-tallen) wist het 2e team met maar liefst 41 punten de nummer 2 (Roos in Bloei Roggel 2) achter zich te laten.

Ook individueel werden er weer vele overwinningen behaald:

Frank Baets werd voor de 3e keer op rij Hoogste koning met 193 punten en Sharon Baets wist voor de 3e keer op rij Hoogste Dame te worden met 184 punten.

In de 3e Klasse wist Kevin Beaumont hoogste heer te claimen met 179 punten en met 166 punten werd Jean Smeets hoogste Veteraan.

Bij de Jeugd waren het weer de broertjes Heijthuisen die de dienst uitmaakte. Rik wist dit maal broer Cas met 1 punt voor te blijven 182 en 181. Het zal nog een spannende strijd tussen de 2 worden dit jaar om het kampioenschap.

Download de volledige uitslag hier!

Uitslag-3e-bc

Translate »