RK 3D 2019

Rayon kampioenschappen 3D 2019

Zondag 13 Oktober werd in Cadier en Keer de Rayon kampioenschappen 3D 2019 verschoten. Voor HBS de Ster kwamen 4 schutters in actie. Afgelopen jaar was dit kampioenschap het eerste waar de Ster officieel aan deelnam sinds aansluiting bij de NHB en ook toen was het al een succes.

Gio Houppermans wist vorig jaar al het kampioenschap te behalen in de klasse Longbow Cadetten en Huub Kessels bereikte een mooie derde plaats in de klasse Compound Masters.

Bij onze deelnemende schutters was er dit jaar de hoop om het succes van afgelopen jaar te evenaren of zelfs te overtreffen.

Medaille regen

Uiteindelijk werd het succes van vorig jaar zeker overtroffen en bereikte alle 4 onze schutters het podium!

Gio Houppermans prolongeerde zijn kampioenschap en Huub Kessels verbeterde zijn 3e plek van vorig jaar naar zijn eerste RK goud.
Ook Lei Vergoossen sloot het kampioenschap af met een gouden plak en Jo Graus wist het feestje compleet te maken met een bronzen medaille!

Gio Houppermans – kampioen Longbow Cadetten
Lei Vergoossen – kampioen Bowhunter Recurve Masters
Huub Kessels – kampioen Compound Masters
Jo Graus – 3e plaats Compound Masters

Alle prijswinnaars gefeliciteerd en op naar nog toekomstige successen.

Meer informatie

Ook deze winnaars krijgen natuurlijk een mooi plekje in onze ERELIJST, waar hun prestaties voor het nageslacht bewaard zullen worden! 

Wil je meer te weten komen over 3D of de verschillende handboog disciplines? Kijk dan eens op onze Wedstrijd en Disciplines pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Recent nieuws

Translate »