Receptie 100 jaar/opening

Officiële opening nieuwe accommodatie en viering 100-jarig jubileum Handboogvereniging de Ster 

Op zaterdagmiddag 30 april 2022 is de onlangs nieuw gebouwde accommodatie van Handboogvereniging de Ster te Echt plechtig ingezegend door kapelaan Schreiber. Een mooi moment dat het vertrekpunt vormt om als vereniging te blijven groeien, toekomstbestendig te zijn en de handboogsport nog meer op de kaart te zetten. Het gebouw op Leisurepark de Bandert is tevens ingericht als multifunctionele ruimte, zodat het ook door andere verenigingen en voor andere activiteiten dan alleen handboogsport gebruikt kan worden.  


De vereniging viert dit jaar haar 100-jarig jubileum, de perfecte gelegenheid om dit samen met de officiële opening van het gloednieuwe gebouw te zegevieren. Vijf leden, die allen een verschillende discipline van de handboogsport beoefenen klaarde de spannende klus om met een spectaculair openingsschot de officiële opening feestelijk in te luiden. Met één druk op de knop zorgde burgemeester Hessels en de ‘kersverse’ wethouders ervoor dat de automatische baan in werking trad en de aanwezigen van dichtbij konden aanschouwen waar de pijlen het blazoen waren ingeslagen. 
De opkomst is groot en zet zich voort in de vorm van een receptie, gevolgd door een feestavond met een hapje, drankje en swingende muziek. Veel leden hebben een grote bijdrage geleverd aan de realisatie van het moderne gebouw en hiermee ook aan de toekomst van Handboogvereniging de Ster, een feestje was dan ook op zijn plaats. Voor een impressie van de avond klik hier.  


Wij danken alle aanwezigen voor hun komst! 

Translate »