Recurvers winnen KHSN beker!


Jaarlijks word er een landelijke bekercompetitie geschoten 1 team per vereniging. kenmerkend voor het bekertoernooi zijn de korte onderlinge duels zijn . Alle teams in een wedstrijdklasse schieten daarbij één wedstrijd tegen elk ander team.Daarbij geldt:

  • één wedstrijd bestaat uit 5 games.in elke game schiet het team 4 pijlen; d.w.z. per sporter 1 pijl.per game wordt de totaalscore van een team vergeleken met de totaalscore van de tegenstander.bij ongelijke totaalscore krijgt het team met de hoogste score 2 gamepunten, het team dat verliest 0 gamepunten. Bij een gelijke totaalscore krijgt ieder team 1 gamepunt.het team dat aan het einde van de wedstrijd (5 games) de meeste gamepunten heeft; krijgt 2 matchpunten. De verliezer krijgt 0 matchpunten.bij een gelijk aantal gamepunten krijgen beide teams 1 matchpunt.als alle wedstrijden gespeeld zijn, wint het team met de meeste matchpunten.
  • De KHSN beker begon met een overweldigende overwinning in de regio ronde waar het team bestaande uit: Frank Baets, Yaël Smeets, Martin Veenman en Davy Gielen ongeslagen zich plaatste voor de Rayon ronde. In de rayon ronde wist het recurve team (Frank Baets, Dari Verwers, Davy Gielen en Martin Veenman) met 1 verlies een gedeelde eerste plaats te halen samen met regio conculega’s vriendschap en strijd Hunsel.Op 14 April was dan de landelijke finale van de beker, een spannende dag waar uiteindelijk een shoot-offde beslissing moest geven. En met 2 punten meer in de shoot-off werd het team van de Ster (Frank Baets, Martin Veenman, Piotr Stachwiuk en Sharon Baets) winnaar van de KHSN beker.


    Recent nieuws

    Translate »